Interim Management - Projecten - Consultancy - Coaching

Spreuk van het moment

Hoge verwachtingen hebben de sleutel.

Twitter

PeterCox2
PeterCox2 ... The best thing about the future is that it comes one day at a time ...
04:22PM Feb 25
PeterCox2
PeterCox2 ... efficiency is doing things right. Effectiveness is doing the right things ...
11:19AM Feb 20
PeterCox2
PeterCox2 ... Je hoeft niet geweldig te zijn om ergens aan te beginnen. Maar je moet wel ergens aan beginnen om geweldig te zijn ...
10:04AM Feb 13
PeterCox2
PeterCox2 ... the function of leadership is to produce more leaders, not more followers ...
08:51AM Feb 09
PeterCox2
PeterCox2 ... The pessimist sees difficulty in every opportunity. The optimist sees the opportunity in every difficulty ...
09:18AM Feb 06

Zoeken

Voorstellen

Peter CoxIk ben werkzaam geweest in verschillende functies, bij verschillende organisaties, op zowel leidinggevend als operationeel terrein. Met de opgedane kennis en kunde wil ik anderen van dienst zijn.

Mijn kernkwaliteiten zijn coachen, vertalen van visie naar uitvoeren en optimaliseren. Afhankelijk van de fase waarin een afdeling of onderneming zit, zijn er vraagstukken te benoemen welke beter, effectiever, efficiënter kunnen. Of de invalshoek nu is om mensen beter samen te laten werken, effectiever gebruik te laten maken van hulpmiddelen of efficiënter te laten omgaan met hun tijd door meer uniform te werken, ik ga geen uitdaging uit de weg. De materie beperkt zich hierbij niet tot administratieve processen, maar zeker ook commerciële! Dus of het nu technisch, facilitair, procesmatig, resultaatgericht of kwaliteitsgericht is, alles draait uiteindelijk om de mensen c.q. de teams die het werk verzetten.

Mijn inzet kan op een aantal manieren worden georganiseerd, dit is afhankelijk van uw behoefte:
(klik op de link voor een toelichting of gebruik het menu)

Elke vraagstelling kent een eigen aanpak en doel, die vanzelfsprekend bij elke opdrachtaanvaarding worden afgestemd. Mijn ervaring is dat met een goede begeleiding mensen meer betrokken zijn en meer gefocust. Omdat ik er altijd naar streef om mezelf overbodig te maken, is mensen (leren) zelfstandig te werken een standaard onderdeel van mijn aanpak. Dit is ook een belangrijke borg voor de betrokkenheid en inzet van de betrokkenen in de toekomst.

Voor Resultaat met Rendement! up.gif